La 90 de ani a fost chemată la DNA. Bunica fostei șefe AEP a suferit un atac de panică

430

Pentru cel de-al doilea dosar de corupţie deschis pe numele Anei Maria Pătru, bunica acesteia în vârstă de 90 de ani, a fost chemată pentru a da detalii despre un teren care ar fi fost achiziţionat din banii primiţi drept mită de nepoată.

„Vreau să trăiesc să văd și eu pe DNA care și-a bătut joc de copilul meu, să-i văd și pe ei la pușcărie”, a spus femeia la intrarea în sediul DNA.

Ana Maria Pătru a fost pusă, în data de 27 septembrie 2017, sub control judiciar de procurorii DNA Ploiești într-un nou dosar în care aceasta ar fi inculpată pentru infracțiunile de trafic de influență, spălare a banilor și inducere în eroare a organelor judiciare.

În decembrie 2016, Ana Maria Pătru a fost trimisă în judecată de DNA Ploiești sub acuzația că a primit mită de la firma Siveco, constând în contravaloarea unui apartament și a unui autovehicul pentru a asigura derularea, în bune condiții, a unor contracte pe care compania le avea cu AEP.

Aflată la DNA Ploieşti, femeia în vârstă de 90 de ani a suferit un atac de panică  şi i s-a făcut rău. Medicii de la ambulanţă i-au acordat îngrijiri la faţa locului, nefiind necesar transportul la spital. Bătrâna se află în continuare la sediul DNA Ploieşti, potrivit sitipesurse.ro

1 COMENTARIU

  1. Cu iertare si respct, dar de unde o fi avut bunica 100.000 de ieuroi sa-si cumpere teren, asa, la fix? Ar mai trebui lasat pe scarile de la intrare tot teatrul asta ieftin, Made in Rrumanistan.

LĂSAȚI UN MESAJ