La Sala Polivalentă din Cluj, apa plată se vinde cu 5,5 euro și fără bon fiscal. De ce? – „Pentru că ne permitem!”

1132

Spectatorii de la Campionatului European de Karate de la Sala Polivalentă din Cluj au avut surpriza să constate că o apă plată costă 5,5 euro și nu se eliberează nici bonuri fiscale.

Sâmbătă, în data de 08.04.2017, in incinta Sali Polivalente Cluj-Napoca, in cadrul Campionatului European de Karate (1900 de sportivi), chioscul din incinta Salii Polivalente vinde apa plata la pahar de 400ml cu 5 lei/paharul.A mers copilul sa cumpere o sticla de apa plata si a primit raspuns ca nu poate sa vanda la sticla doar la pahar, copilul a acceptat la pahar, a platit si vanzatoarea a zis ca nu poate sa elibereze bon fiscal pentru ca este descarcata casa de marcat. Am mers sa cer explicati de ce nu a primit copilul bon fiscal si de ce a primit apa dint-un recipient desfacut, si dece costa 25 de lei 2 litri de apa. Raspunsul primit a fost „ne permitem”.

,,Nu este deloc corect si ne facem de rusine fata de sute de sportivi veniti din toata Europa cu apa de 5,5 euro/2litri pentru care nu primesti nici bon fiscal doar daca faci scandal”, ne-a relatat cel implicat în incident.

Dacă firma cumpără un pet de 2 litri cu doi lei și îl vinde cu 25 de lei celor din Sala Polivalentă, rezultă că prețul a fost crescut de 12,5 ori. Dacă apa s-ar vinde la pet -uri de 0,5 și am funcționa pe aceeași logică ”comercială”, atunci prețul ar fi de 14 – 15 lei. Adică exorbitant pentru un eveniment sportiv sau un concert la care participă familii cu copii și unde fiecare cumpără cel puțin o apă. Aceste familii plătesc prețul biletelor pentru a asista la spectacole, dar de multe ori apa și un produs cumpărat copiilor costă mai mult.

Soluția pare a fi vânzarea de apă la pahar relatează Știri de Cluj.

2 COMENTARII

  1. Auzi doamna, singura chestie cu care sunt de acord este faptul ca nu ti-a eliberat bon fiscal.
    In schimb, trebuie sa iei in calcul urmatoarele : chirie, IMENSA, la sala sporturilor (cred ca cel putin 4-5 locatii de vanzare bauturi sunt mereu neocupate din lipsa de chiriasi), salar zilnic la lucratori (nimeni nu iti vine pe 100 RON), achizitie, transport si pahare.
    Aveti posibilitatea sa beti apa de la robinet, GRATIS ! Daca toti parliti urla ca e scumpa apa, s-ar putea peste cateva luni sa fiti nevoita sa beti apa de la robinet, din lipsa de comercianti.
    Si daca mergeti la festivaluri sau competitii in straintate, sa vedeti acolo ce preturi sunt…..

  2. Auzi, domnule Mihai? Ti se pare putin lucru faptul ca nu primesti BON FISCAL? Evaziunea e in floare la toate competitiile sportive!!!! Apa, suc, cafea, ceai, pufuleti, cipsuri si altele la preturi enorme si fara bon se vad in toate salile si pe toate stadioanele din Cluj! Dar, nu oricine poate patrunde printre evazionisti!!! Si nici PRIMARIA NU VREA SA VADA ASTA!!!! In schimb, in Piata Mihai Viteazu o tarancuta a fost amendata cu 500 lei pentru ca vindea frunze de patrunjel fara autorizatie!!!! RUSINE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ