Mandatul european de arestare al lui Manzo Gaetano a ajuns pe masa judecatorilor

236

In urma cu scurt timp, magistratii de la Curte de Apel Cluj au primit mandatul european de arestare emis pe numele italianului capturat ieri dupa-masa la Fizesul Gherlii.

Este vorba de barbatul in varsta de 66 de ani, Manzo Gaetano. Potrivit informatiilor oficiale acesta a fost condamnat pentru crima organizata, fapta savarsita pe teritoriul Italiei la o pedeaspa de 16 ani de inchisoare cu executare.

Timp de noua ani de la sentinta acestuia, Manzo Gaetano s-a sustras de la executarea pedepsei stabilindu-se la Gherla si Fizesul Gherlii.

Potrivit procedurii Curtea de Apel Cluj va verifica in prima instanta identitatea acestuia si ulterior se va pronunta pe cele solicitate de autoritatile din Italia.

Actiunea de depistare a italianului s-a facut de catre poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi doi carabinieri din cadrul Grupului de Carabinieri Napoli, Italia cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ