Masterclasses de balet gratis la Cluj Napoca

543

Marți, 4.07.2017 încep la Cluj-Napoca Masterclasses de balet, dans contemporan și musical jazz susținute de Fundația Culturală ”Simona Noja”. Cursurile constau într-un program variat de coregrafii și demonstrații de dans clasic, contemporan și de musical jazz, finalizat cu spectacolul „Demonstrație de balet VII” pe scena Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, în data de 14.07.2017 la ora 18.00. Intrarea este liberă – spectacolul este finanțat de Primăria Mun.Cluj.

Proiectul Masterclasses este realizat în parteneriat cu Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică ”Octavian Stroia”. Profesorii invitați de fundație să predea sunt: Boris Nebyla (Austria), Simona Noja-Nebyla (Romania), Shoko Nejime (Japonia), Gianpiero Tiranzoni (Italia), Katharina Vlnieskova (Slovacia), Luminița Toader (România).

La acest curs participă 83 de elevi din România (Cluj, București, Craiova, Timișoara, Galați, Satu-Mare, Bacău), Austria, Italia, SUA. Dintre acești elevi 1 are bursă câștigată la Concorso Saro’ Protagonista 2017 din Italia, 2 au burse câștigate la European Ballet Grand Prix din Viena 2017, 5 elevi au burse acordate pentru participare deosebită la realizarea activităților culturale ale fundației și 6 au burse acordate de Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică ”O.Stroia”.

LĂSAȚI UN MESAJ