Milionarul Bela Urasi și-a împărțit averea cu fosta soție. Vezi ce a primit femeia după divorț

961

Milionarul Bela Urasi a fost de acord să împartă jumi-juma averea sa, cu fosta soție, care-i intentase procesul de divorț. Femeia l-a acuzat că ar fi fost agresiv atât cu ea, cât și cu fiica lor, ba chiar s-a plâns că le-a înfometat. Instanța avea să decidă. Iar averea amețitoare a omului de afaceri s-a tăiat fix în două părți egale! Fosta soție a primit multe terenuri în Cluj, apartamente, case, mașini. Cancan a prezentat detaliile procesului care a îmbogățit-o pe fosta doamnă Urasi.

Clasica poveste a omului plecat de jos și, în scurt timp, ajuns pe cai mari! Bela Urasi a fost taximetrist, dar a țintit mult mai sus și a reușit. A făcut o avere imensă după ce a dezvoltat compania de cablu Astral, pe care a vândut-o apoi cu 60 de milioane de lei! A fost tranzacția care l-a propulsat în Topul Forbes al celor mai bogaţi 300 de români.

sadfgsdfgsdfgsdf

Ulterior, a coborât în clasament, dar tot milionar în euro a rămas! Doar că relația cu soția s-a degradat, astfel că inevitabilul s-a produs: divorțul! Bani mulți la mijloc, proprietăți, mașini, vile! Procesul s-a consumat în mai multe etape, iar în luna februarie a acestui an s-a ”rezolvat” partajul! Femeia a obținut 50 la sută din ”tot”! Bela fusese de acord.

Iată de a decis instanța: 50 la sută pentru fiecare! Teren intravilan și construcție (casă din cărămidă, 3 camere, bucătărie, baie, antreu, WC, cămară de alimente, teren intravilan, situat în Cluj), teren intravilan situat în Cluj, teren intravilan și construcție, situat în Cluj, teren și construcție – apartament compus din 3 camere, bucătărie, cămară de  alimente, vestibul, cameră șemineu, 2 băi, 2 logii, hol, 2 boxe pivniță, garaj, situat în Cluj, teren grădină la Becaș, situat în Cluj, cabană – teren și construcție, situată în Mărișel – com. Râșca, sunt câteva dintre bunurile și proprietățile pe care fosta soție le-a obținut după partaj!

De asemenea, fosta soție a primit și 500.000 de lei și 15 milioane de acțiuni la Banca Transilvania, potrivit documentelor obținute de Cancan.

asFDASDFASDFASDF

L-a acuzat că a înfometat-o!

Emilia Doina și-a acuzat soțul că a agresat-o și fizic și verbal de multe ori. Și nu numai pe ea, ci și pe fiica lor. Urasi a fost în 2013 protagonistul unui scandal monstru după ce soţia acestuia, cu care era în divorţ, l-a acuzat că ar fi agresat-o pe ea şi pe fiica ei, acesta fiind unul dintre principalele motive ale despărțirii. Femeia declara la acea vreme că Urasi a luat până şi banii strânşi de fiica lui la propria nuntă. Totodată, fosta soţie a milionarului susţinea că ea nu a avut niciodată acces direct la bani.

“Plecam în concediu şi erau zile în care nu aveam ce să mâncăm, nu aveam bani. Ajungeam să mergem într-o alimentară, să cumpărăm brânză topită, pe care o mâncam cu degetele. Când se enerva, ne tăia toate resursele. Eram terorizate, tremuram numai când îl auzeam că venea”, declara fosta soţie a lui Urasi.

LĂSAȚI UN MESAJ