Miti Instal participă la târgul Ambient Construct & Instal

98

În perioada 22-25 februarie 2017, la Centrul Expoziţional  EXPO TRANSILVANIA din Cluj-Napoca se desfăşoară evenimente expoziţionale. Miti Instal oferă servicii de proiectare, execuţie lucrări, service. Firma participa în calitate de expozanţ  la târgul Ambient Construct & Instal, un eveniment de referinţă în domeniul construcţiilor şi instalaţiilor, expoziţiile reprezintă punctul de relansare al companiilor de profil pe piaţă şi totodată cel mai bun mijloc de promovare, de stabilire de noi contacte de afaceri, colaborări şi parteneriate în vederea  extinderii, dar şi de informare asupra ultimelor noutăţi în domeniu.

Evenimentul expoziţional aduce  cele mai bune oferte de: materiale şi utilaje pentru construcţii, cofraje, materiale pentru pardoseli, echipament topografic, măsurători topografice, instrumente de măsura şi control, piatră naturală/granit, travertin, marmură, discuri diamantate, discuri abrazive, produse şi accesorii pentru finisaje în construcţii, tâmplărie PVC şi aluminiu, accesorii, ferestre, instalaţii de încălzire, climatizare, electrice şi pe gaz, centrale termice cu condensare, centrale termice pe bază de peleţi, brichete rumeguş, sisteme încălzire pardoseală/plintă, panouri solare, tuburi de ventilaţie si coşuri de fum, focare, accesorii pentru centrale termice, ţevi şi fitinguri pentru instalaţii termice şi sanitare. mobilier, autoutilitare, reviste şi cataloage specializate

 

Seriozitate, promptitudine şi calitatea serviciilor

”Oferim clienţilor noştri servicii de întreţinerea instalaţiilor de încălzire ale centralelor termic, în acelaşi timp încercăm să fim o firmă cât mai promptă în a ne servi clienţii cu maximă seriozitate. Miti Instal comercializează o gamă largă de centrale, boilere, cazane, inclusiv centrale termice din gama de top Buderus. Vă aşteptăm cu drag la târgul Ambient Construct & Instal,! ”, spune Tibi Antal, administratorul Miti Instal.

 

Program de vizitare :

22-24 Februarie 2017                 orele: 10.00 – 18.00

25 Februarie 2017                       orele: 10.00 – 16.00

LĂSAȚI UN MESAJ