Pedofil cu andecetente penale, condamnat la doar un an de închisoare

135

Crișan Mircea Octavian a fost condamnat de către Judecătoria Turda la 1 an de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor, hotărârea rămânând definitivă. Inculpatul a făcut apel, iar judecătorii Curții de Apel Cluj l-au respins.

In sentința pronunțată la finele lunii decembrie a anului trecut, judecătorii turdeni mai dispuneau și obligarea inculpatului la plata unei sume de 1000 de euro, cu titlu de daune morale, către partea vătămată, și instituirea unui sechestru asigurator asupra imobilului deținut de către acesta și asupra conturilor bancare, până la plata sumei.

Crisan Mircea Octavian nu este la prima abatere de acest gen, fiind cunoscut organelor judiciare pentru infracțuni legate de minori. În urmă cu mai bine de 12 ani, in 2005, acesta era rețnut și arestat, alături de o femeie, sub acuzația că ar fi racolat mai mult de 50 de tinere, majoritatea cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, pe care le-ar fi bătut și amenințat cu moartea pentru a le obliga să se prostitueze, potrivit bzc.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ