Pietonii au devenit carne de tun la Cluj pentru că Boc nu vrea să pună un semafor

557

Ieri, pe strada Horea, la trecerea de pietoni din zona Ambulanței, un șofer nu a acordat prioritate de trecere unei femei care se angajase în traversarea străzii și a accidentat-o. În urma impactului, femeia în vârstă de aproximativ 50 de ani a decedat. Conform martorilor, șoferul nu a oprit pentru a acorda prioritate pietonilor, lovind o persoană. ”Cerem de mult timp semafor aici și nu se face nimic. Mor oamenii pe trecerea de pietoni și primarul Emil Boc așteaptă sugestiile specialiștilor de la Comisia de Circulație”, a declarat o persoană care se afla locului.

La Primăria Cluj Napoca există mai multe cereri privind semaforizarea acelei treceri de pietoni din cauza faptului că mulți dintre șoferi nu acordă prioritate pietonilor.

”Strada Horea este o arteră extrem de circulată și un drum drept pe care mulți dintre șoferii care își pierd răbdarea în trafic accelerează. Ar fi necesar un semafor aici, dar aceste lucruri se stabilesc în cadrul comisiei de circulație de la Primăria Cluj Napoca”, a declarat un polițist.

Potrivit IPJ Cluj, ”În jurul orei 10:50, o femeie care s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii Horea, a fost accidentată de un autoturism care circula dinspre centrul municipiului spre Gară. În urma impactului femeia a fost accidentată grav și transportată la unitatea medicală, unde s-a constatat decesul. Femeia avea 51 de ani și locuia în Cluj-Napoca. Pe numele șoferului este înregistrat dosar penal pentru ucidere din culpă”. (sursa foto monitoruldecluj.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ