Plăcerile ascunse a lui Bogdan Buta

4063

”Creierul” principal din spatele Untold Festival, Bogdan Buta se ferește de achiziții imobiliare, pentru a nu atrage atenția asupra lui. Deși mișcarea inteligentă de a înregistra brandul UNTOLD la OSIM pe numele său, ia adus schimbarea vieții, acesta, după cum bine știți a accepta ca în afacere să intre familia Gadola, cărora le-a vândut 51 % din acțiuni.

Vrăbiuțele Gazetei știu că tânărul are ceva bani la ciorap și îi ține bine, pana ies ca albite documentele pe baza cărora s-au organizat cele două festivaluri…gen, în caz ca trebuie să-l execute cineva pentru vreo datorie, să n-aibă nimic.

Oricum pasiunea, pasiune rămâne. Îl caracterizăm în continuare ca un băiat care nu iese în față cu extravaganțe, dar cert este că și-a luat ditamai chiria luxoasă într-un cartier rezidențial din Cluj-Napoca.

Pentru moftul acesta, Bogdan Buta scoate lunar din buzunar puțin peste 65 de milioane de lei vechi, mai precis 1.500 de euro.

Drept e că e mai deștept să cucerești o femeie cu locuința în care stai decât să dai banii de pe o chirie scumpă pe presările ei de servicii într-un apartament low-cost.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ