Podul Gilău din Autostrada Transilvania ar putea fi recepționat în această vară

266

Asociaţia Pro Infrastructura a făcut publice o serie de imagini cu evoluția lucrărilor de construcție la podul Gilău de peste canalul Someșul Mic, care va lega lotul Gilău-Nădășelu (8,7 km) finalizat în noiembrie 2017 de restul Autostrăzii Transilvania.

„Constructorul (Tirrena Scavi) progresează într-un ritm satisfăcător și, se pare, suntem în continuare în grafic pentru finalizare și deschiderea traficului în luna septembrie 2018. Sperăm să nu apară surprize neplăcute și să avem un șantier dus la bun sfârșit în termenul stipulat în contract”, transmite API.

„Urmează să finalizăm şi să recepţionăm un pod peste Someş, în luna iunie (termenul iniţial era finalul lui august 2018, n. red.), care va pune în evidenţă cei 8,7 km recepţionaţi în 2017 pe tronsonul Gilău – Nădăşelu (pe Autostrada Transilvania, n. red.)”, declara directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ştefan Ioniţă, în urmă cu câteva zile.

1 COMENTARIU

  1. Daca nu cereau rahatii de la hidro 50.000 de euroi PE ZI pentru a permite constructorului sa lucreze ar fi fost gata in mai 2018. S-au multumit cu vreo 10000 pe zi, ca „trebe’ sa dea salarii”. Sau asta-i cotizatia? No,scuuuuze…

LĂSAȚI UN MESAJ