Psihologul- o resursă pentru o viață mai bună

49

Se spune că oamenii sunt cu adevărat fericiți în momentul în care au o relație bună cu ei înșiși și cu cei din jur. Pentru că fiecare om se deosebește în felul în care gândește, simte și acționează, psihologul te ajută să te descoperi și să îți îmbunătățești relația cu tine, îndiferent dacă ai trecut prin situații dificile în viață sau nu. Mai mult decât atât, pentru că știm că timpul nu este prietenul nostru întotdeauna, poți opta pentru ședințe de consiliere psihologică  și online.

Dacă ești interesat de dezvoltarea personală, dacă îți dorești noi perspective prin care să te privești pe tine și pe ceilalți, dacă dorești să depășești diverse dificultăți emoționale, relaționale, decizionale sau comportamentale sau vrei să îți utilizezi resursele la capacitate maximă pentru a atinge un vis sau un obiectiv, apelează cu încredere la serviciile echipei specializată pe psihologie cuantică:

 

Psihoterapie copii și adolescenți

1 1

Apariția unui copil este un prilej de bucurie și orice familie își dorește tot ce e mai bun pentru micuții lor. Pe parcurs ce crește copilul poate întâmpina unele obstacole precum: întarzieri de dezvoltare, enurezis, tulburări de comportament, accese de furie,timiditate, fobii, dificultăți de integrare în colectiv, rezultate școlare scăzute, probleme de disciplină în colectivitate etc. În aceste situații apelând la psihoterapia pentru copii și adolescenți prin tehnici specifici vârstei și stimulare a receptivității, îi vei oferi șansa copilului tău să se dezvolte într-un mod cât mai bun.

 

 Consiliere psihologică și psihoterapie de cuplu

263x301_5470cdd48eab3

Ai capacitatea să îți dezvolți un mod special de interacțiune cu partenerul tău, astfel încât să fiți împliniți și capabili să depășiți diifcultățile vieții în doi. Trebuie doar să descoperi cum poți obține acest lucru cu ajutorul unei echipe de specialiști care poate depista de ce anume aveți nevoie pentru a fi fericiți.

 Câteodată adultul se poate confrunta cu probleme legate de luarea deciziilor, de integrare profesională, de concentrare, tristețe, frustrare, nemulțumire, depresie etc. Oferă răspuns tuturor problemelor tale și vei vedea cum poți accede la o viață împlinită.

Echipa formată din 14 psihoterapeuți experimentați te așteaptă la București sau chiar și pe Skype, pentru a-ți oferi posibilitatea să descoperi despre tine, mai multe decât ți-ai putea imagina.  

Pentru mai multe detalii în legătură cu serviciile și tarifele oferite, accesați pagina Psihologia cuantică.

Contact:

http://www.psihologiecuantica.ro/
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bl. 5. Etaj 2,
Ap. 11-12, interfon 11-12, Sector 4, Bucuresti, Tineretului
(+4) 0773 711 746

 

LĂSAȚI UN MESAJ