Sex pe Cluj Arena în timpul Festivalului Untold

19100

Atenție urmează imagini explicite care vă pot afecta moral. Nu și pe organizatorii Untold, organele de ordine și autorități publice locale care au dovedit că nu posedă simț moral. Pentru ei „banul vorbește”!, scrie ziardecluj,ro.

Clujust.ro ne prezintă un filmuleț-dovadă că nimic nu este imposibil când doi tineri țin morțiș să se distreze: încinși prea tare de la spectacolul de pe Cluj Arena, aceștia nu au vrut să rateze nimic, așa că au făcut sex în tribună, în văzul tuturor. Minorii prezenți într-un număr mult prea mare pentru orele târzii la care se desfășoară această discotecă ilegală în aer liber au avut ce învăța. Jos pălăria, organizatorilor, organelor de ordine și autorităților publice locale!

De altfel, genul acesta de „spectacol” ne spune multe despre scopul și durata vizitei la acest festival a multora dintre festivalieri. Vorbim despre promiscuitate. Vrem să-i învățăm pe minori să trăiască în promiscuitate?

După falimentul fizic al Cluj Arena, a intervenit, vizibil, cel moral: de la încălcarea cu bună știință a legilor, la show-uri porno și în văzul minorilor.

Credit foto: clujust.ro

2 COMENTARII

  1. gazetadecluj, sunteti de-a dreptul ipocriti. scene de genul se intampla la toate festivalurile din lume, ba mai mult, se intampla chiar in incintele institutiilor ortodoxe; da’ pe alea nu prea le dati, ca voi sunteti crestini adevarati si nu va da mana sa manjiti onoarea b.o.r.
    nu astea sunt problemele cu Untold-ul! deviati de la problema reala (adica, Untold-ul e prea zgomotos pt a se tine in Cluj), exact cum faceau comunistii cand doreau sa manipuleze populatia. felicitari!

LĂSAȚI UN MESAJ