Spectacol de la Teatrul Maghiar Cluj merge la două festivaluri

43

Spectacolul În adâncuri de Maxim Gorki, regia: Yuri Kordonsky, distins recent cu premiul UNITER pentru cea mai bună regie a anului 2016, participă în luna iunie la două importante festivaluri de teatru. Astfel, luni, 12 iunie, În adâncuri se va juca la Sibiu, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru, iar miercuri, 14 iunie este programat la Festivalul Național de Teatru de la Pécs.

Dintre toate scrierile lui Gorki, În adâncuri este piesa cea mai inspirantă, cea mai contradictorie, cea mai frumoasă și mai relevantă pentru zilele noastre. Într-un limbaj universal valabil, sunt abordate teme precum singurătatea individului, a unei comunități, izolarea unei naţiuni sau a unei ţări, confruntarea constantă dintre individualitate şi nevoia de a te integra în societate.– declara regizorul Yuri Kordonsky.  

Din distribuție fac parte actorii: András Hatházi, Imola Kézdi, Éva Imre, Gábor Viola, Loránd Farkas, Júlia Laczó, Anikó Pethő, Sándor Keresztes, Ervin Szűcs, Miklós Bács, Áron Dimény, Zsolt Bogdán și Péter Árus. La realizarea spectacolului au contribuit: Dragoș Buhagiar, scenograf; András Visky, dramaturg; Noémi Vajna, asistent de regie și dramaturgie; Ioana Popescu, asistent scenografie și Zoltán Horváth, corepetitor.

În adâncuri este programat la Teatrul Maghiar de Stat Cluj, pentru ultima oară în această stagiune, miercuri, 21 iunie, ora 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ