Tatăl protejatului din PNL i-a aranjat locul la parlamentare

1598

Presa locală anunța înainte de definitivarea listelor PNL Cluj cu candidații la Senat și Camera deputaților că printre aceștia se va număra și nepotul lui Blaga, „parașutat” să candideze din inima Transilvaniei.

Vorbim de Sorin Mureșan, care cu buletin de Oradea va candida de pe listele de la Cluj. Din zbor în zbor, zvonurile circulă și vrăbiuțele au aflat că de fapt tatăl acestuia, Petrică Moldovan, om de afaceri potent din Oradea şi membru PNL(din garda vechiului PDL).

Până să ajungă în politică, omul de afaceri Petrică Moldovan a muncit din greu la prosperitatea sa şi a şmecherilor din politica bihoreană. Fiul său -Sorinel- şi-a început iniţierea în afaceri şi politică în cadrul firmei Construct Mod, deţinută de tăticu. Naşul lui Petrică Moldovan senior este fostul primar PDL de la Oradea, actualul senator PSD, Petru Filip. Reamintim toate asta, deoarece, pentru locul ce beizadeaua Sorin îl ocupă pe listă, tăticul i-a salvat pielea lui Emil Boc.

Cum? Simplu.

În vara anului trecut, când administrația locală din Cluj-Napoca anunța că nu mai are unde să ducă deșeurile colectate, primarul Boc bătea la toate ușile pentru a rezolva problema. Astfel Petrică a intrat în horă propunând să-i fie pus băiatul pe liste în schimbul unei înțelegeri Oradea-Cluj-Napoca pentru depozitarea gunoaielor.

Cum Petrică s-a ținut de înțelegere, iar fostul primar din Oradea a mișcat și el lucrurile, Boc a ieșit victorios în fața clujenilor cu soluția provizorie prin care gunoaiele au fost transportate în rampa din Bihor, reușind ca între timp să găsească o parcelă de depozitare în Cluj-Napoca pentru mai mulți ani.

Așa că, și pedeliștii costumați în galben-albastru s-au ținut de cuvânt și l-au adoptat pe Sorinică pe lista pentru Camera Deputaților pe poziția trei(ultimul loc eligibil), după doctorul Florin Stamatian și profesorul de la USAMV Adrian Oros.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ