Taximetrist atacat de un client băut sau drogat, chiar în maşina sa!

194

Marius Jula, un bărbat în vârstă de 31 de ani din municipiul Gherla  este proprietarul a trei autoturisme şi face de ceva vreme taximetrie împreună cu membrii familiei sale. La sfârşitul săptămânii trecute acesta a trăit minute de groază după ce un client, băut sau aflat sub influenţa unor substanţe, l-a atacat, fără motiv, chiar în propriul său autovehicul! A scăpat doar după ce a coborât din maşină iar individul s-a luat după el şi, profitând de mişcările lente ale acestuia a reuşit să urce înapoi în automobil şi să demareze în trombă!

 

Marius povesteşte – având julituri în zona feţei şi a cefei – în sala de aşteptare a I.M.L. Cluj, că în seara zilei de vineri, 10 martie a luat doi tineri şi o tânără din centrul oraşului, care i-au cerut să-i transporte în zona autogării. Arată acesta, mai departe, cu indignare în glas: „La oprirea la destinaţie, pasagerul de lângă mine m-a lovit, din senin cu pumii în ceafă şi la corp. Efectiv, fără să fi avut până atunci vreo discuţie în contradictoriu, ceva. Era băut sau poate drogat, altfel nu-mi explic nicicum gestul său! Am reuşit să cobor din mașină – iar el după mine  – în timp ce ceilalţi doi pasageri se luptau cu el să-l oprească să mă mai lovească. Din fericire am urcat din nou şi să părăsesc rapid zona, fără să mă mai uit în urmă”. Tânărul relatează că nu ar fi dorit să facă valuri pe tema incidentului – mai ales că unul dintre pasageri îi plătise între timp cursa –  însă a doua zi, s-a simţit rău şi s-a prezentat la Spitalul Municipal Gherla, unde medicii l-au supus unui control amănunţit. Apoi au anunţat poliţia. Explică în continuare bărbatul: „Am aflat ulterior că agresorul se numeşte Alex, e un recidivist din oraş cu o mulţime de abateri asemănătoare, aşa că sunt hotărât să merg până-n pânzele albe ca să-l văd înapoi la ”mititica”, acolo unde-i este locul şi să împiedic pe viitor ca şi alţi oameni nevinovaţi să păţească la fel ca mine”! Marius este poftit curând în cabinetul de consultaţii al instituţiei medicale, de unde se întoarce cu un certificat în care i-au fost recomandate câteva zile de îngrijiri.

Avem în cercetare un dosar penal privind infracţiunea de lovire sau alte violenţe. În continuare, poliţia desfăşoară cercetări sub îndrumarea şi coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, comisarul-şef Daniel Boie, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.