Tentativă de viol în Cluj-Napoca, la IRA! Doi inşi cu cagulă au atacat o femeie care se îndrepta spre muncă!

3870

Doamna Maria, o femeie în vârstă de 57 de ani mărturiseşte miercuri, 17 mai, la I.M.L. Cluj, că luni dimineaţă a scăpat ca prin  urechile acului după ce doi inşi mascaţi, cu mănuşi în mâini şi îmbrăcaţi complet în negru au atacat-o în zona I.R.A., ca să o violeze şi în acelaşi timp să o ucidă! Totul s-a petrecut după ce coborâse din cursa de Frata şi numai apariţia întâmplătoare a unei femei i-a împiedecat pe cei doi să-şi transpună intenţiile în fapte! Acum poliţia îi caută pentru a-i identifica şi trage apoi la răspundere.

D-na Maria, o femeie puternică, mamă a trei copii mari, povesteşte că luni dimineaţă a trecut prin aventura vieţii sale. Arată aceasta, tânguindu-se la fiecare mişcare, că în ziua respectivă tocmai coborâse din cursa de Frata, deoarece înnoptase la fratele ei.

“Autobuzul m-a lăsat la I.R.A. 2, la podul de la Someşeni. Am dat să trec podul şi numa` m-am trezit cu un individ în spate, care s-a apropiat de mine pe nesimţite şi apoi, imediat, a mai apărut unul. Ambii erau cu cagule pe faţă şi mănuşi, iar îmbrăcămintea lor era în totalitate neagră. Nu mi-au adresat nici măcar un cuvânt, dar ca la un semn cei doi au năvălit pe mine şi mi-au sfâşiat fusta şi m-au lăsat într-o fracţiune în pielea goală, de la brâu în jos. Vă daţi seama prin ce spaimă şi ruşine am trecut, eu femeie singură de peste 12 ani şi cu copii mari, aşezaţi cu toţii la casele lor”, mărturiseşte femeia, tremurând, ca şi cum evenimentele povestite de ea s-ar petrece chiar în momentele respective.

Arată mai departe că atacatorii au început să-i care cu nemiluita pumni în cap şi în spate, până au reuşit s-o pună la pământ.

“Am reuşit să mă ridic o dată, fiindcă m-am luptat cu ei cum am putut, dar la a doua tentativă m-au pus din nou la pământ – cu doi pumni în tâmplă – şi m-am prăbuşit definitiv. Apoi au încercat să mă apese cu trupurile lor şi să mă stranguleze, dar marele meu noroc a fost acela că la auzul strigătelor mele disperate a apărut o femeie şi, imediat, indivizii s-au speriat şi au fugit”, mai declară d-na Maria.

Arată mai departe că după ce a stat prăbuşită vreo cinci-zece minute, imediat după ce şi-a venit puţin în fire şi-a înfăşurat restul de fustă în jurul mijlocului şi a dat fuga la staţia de taximetre şi autobuze de la I.R.A. De acolo a luat un taximetru cu care a ajuns apoi în siguranţă la locul său de muncă, una din clinicile Clujului, situată de pe Calea Moţilor. Povesteşte în continuare că după ce şi-a schimbat hainele s-a prezentat de urgenţă la U.P.U. şi imediat după aceea şi la I.M.L. pentru emiterea unui certificat medico-legal. Mărturiseşte femeia, înaintede a părăsi instituţia medicală, cu aceeaşi suferinţă întipărită pe figură:

“Iată că am ajuns la vârsta de 57 de ani şi până în urmă cu două zile aşa ceva nici nu credeam să mi se întâmple vreodată. Am scăpat ca prin minune de la viol şi de la strangulare – fiindcă indivizii doreau, efectiv, să mă omoare – poate şi datorită faptului că sunt curajoasă din fire şi nu mi-a fost frică prea tare de ei şi i-am înfruntat – dar în primul rând pentru că a apărut femeia aceea care i-a pus pe fugă”…

 

“La data de 15 mai a.c., in jurul orei 15.00, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o femeie cu privire la comiterea unei agresiuni. Persoana vătămată a relatat politiştilor faptul că, în dimineata respectivă, in jurul orei 05:00, a fost agresată de doi necunoscuţi, în zona statiei IRA. Poliţiştii cercetează împrejurările comiterii faptei, totodată fiind derulate activităţi pentru identificarea celor doi şi tragerea acestora la răspundere penală”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

 

 

2 COMENTARII

  1. […] Doamna Maria, o femeie în vârstă de 57 de ani mărturiseşte miercuri, 17 mai, la I.M.L. Cluj, că luni dimineaţă a scăpat ca prin  urechile acului după ce doi inşi mascaţi, cu mănuşi în mâini şi îmbrăcaţi complet în negru au atacat-o în zona I.R.A., ca să o violeze şi în acelaşi timp să o ucidă! Totul s-a petrecut după ce coborâse din cursa de Frata şi numai apariţia întâmplătoare a unei femei i-a împiedecat pe cei doi să-şi transpună intenţiile în fapte! Acum poliţia îi caută pentru a-i identifica şi trage apoi la răspundere,scrie Gazeta de Cluj.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ