TOP 10 cei mai periculosi clujeni

803

Nu ai vrea sa te intalnesti cu ei pe strada. Sunt clujenii cautati de Politia Romana pentru omor, lovituri cauzatoare de moarte, viol, talharie sau alte violente. Gazeta de Cluj va prezintă clujenii de pe lista persoanelor urmarite de Politia Romana care au bagat spaima in concetatenii lor.

1. Serghei Gribenco

Gribenco, probabil cel mai celebru dintre clujenii de pe lista Politiei Romane, are cetăţenie română şi moldoveană, el fiind condamnat în decembrie 2004 de Curtea de Apel Cluj la închisoare pentru fraudarea societăţilor Wolf Oil Corporation, Silcotub, Argeşana, Gama şi Daniele Trading Com, prejudiciul produs fiind stabilit la 230 de milioane de lei.

Serghei Gribenco a fost dat în urmărire naţională şi internaţională în 2005 pentru să se sustrăgea executării pedepsei de cinci ani şi şase luni de închisoare pentru furt şi înşelăciune, cu un prejudiciu de 230 de milioane de lei. A fost încarcerat în 2009, fiind atunci suspect principal în cazul dublei crime de la o casă de schimb valutar din Braşov, însă ulterior procurorii nu au putut demonstra că acesta este autorul crimei, deoarece expertiza medico-legală privind ADN-ul lui Serghei Gribenco nu a confirmat prezenţa acestuia la locul atacului armat din 29 ianuarie 2009 de la casa de schimb valutar Candy SRL din Braşov. El a ispăşit două treimi din pedeapsă, iar conform legii a avut dreptul să ceară eliberarea condiţionată.

2. Doru si Iacob Pilut

Doru Cristian Pilut si Iacob Pilut sunt un duo criminal din Turda, care impreuna au aplicat lovituri cu pumnii si picioarele unei persoane care a decedat, in speta, un vecin, caruia i-au patruns in casa si l-au omorat practic in bataie. Cazul de omor dateaza din 1996, dar cei doi apar inca pe lista de urmariti a politie. Cei doi au fost iniţial arestaţi preventiv, dar apoi magistraţii au decis că pot fi judecaţi în stare de libertate. Au dispărut însă din ţară în 2002 şi de atunci autorităţile nu pot să le mai dea de urmă.

3. Marius Burz

Marius Burz a fost condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare pentru aplicare de lovituri cauzatoare de moarte. Barbatul in varsta de 46 de ani este in continuare cautat de politisti. Înainte de a fi încarcerat, criminalul a dispărut de acasă şi a rupt orice legătură cu familia. Poliţiştii bănuiesc că Burz a trecut fraudulos frontiera şi se ascunde în străinătate, noteaza un cotidian clujean.

4. Sergiu Covaci

Sergiu Covaci este cautat printr-un mandat de arestare preventiva pentru talharie. Tanarul de 24 de ani este originar din Gherla. În 2007 a fost condamnat de Judecătoria Cluj-Napoca la 2 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie în formă calificată

5. Alin Rostas

Alin Rostas a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru viol. Barbatul in varsta de 22 de ani este originar din Huedin.

6. Severin Rostas

Tot din Huedin, Severin Rostas, in varsta de 24 de ani, este cautat tot pentru exercitarea unei pedepse pentru viol, de aceasta data de 7 ani.

7. Averosc Covaci

Barbatul de 27 de ani este cautat pentru executare pedepsei cu inchisoarea, fiind condamnat in 2011 de Tribunalul Cluj la 6 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat.

8. Petru Gabor

Clujeanul Petru Gabor, originar din Iasi, este cautat pentru executarea pedepsei de 3,8 ani pentru talharie si lipsire de libertate in mod ilegal.

9. Vasile Marius Boca

Vasile Marius Boca este cautat pentru executarea pedepsei de 2,3 ani de inchisoare pentru furt.

10. Melinda Fazacos

Fazacos Melinda este cautata pentru furt, fiind condamnata de instanta la cinci ani de inchisoare.

1 COMENTARIU

  1. -Referitor la Doru Cristian Pilut si Iacob Pilut……incredibil ce li sa intamplat. Un nenorocit le-a injunghiat fratele , Doru Cristian Pilut si Iacob Pilut au intrat peste acel nenorocit si iau dat un pumn….a venit politia lau batut pe acel nenorocit de lau rupt, apoi ala a murit la 3 zile dupa…….ca sa nu cada vina pe politia turdeana care la acea vreme era compusa din cei mai mari infractori , care tineau lumea interlopa in spate…..au dat vina pe acestia Doru Cristian Pilut si Iacob Pilut. Iar acuma cea mai tare faza….un avocat celebru care a si-a adus aportul la constitutia romaniei si care a decedat…..le-a facut pasapoarte si ia scos din tara …..stiind ca sunt nevinovati……Asta e romania!!!!!! Nu te poti pune cu sitemul. Mi-am persmis sa scriu aceste randuri pentru ca Doru Cristian Pilut si Iacob Pilut sunt morti…Primult a murit Iacob adica tatal care sa stins de suparare si de inima rea, apoi la cati.va ani diferenta a murit si Doru…
    Ps: Era un super baiat cine la cunoscut stie despre ce vorbesc.

LĂSAȚI UN MESAJ