Tribunalul Cluj îl mai ține o lună în arest pe interlopul clujean Căposu

590

Judecătorii de la Tribunalul Cluj au decis să îl mai țină o lună în arest preventiv pe Sergiu Pintea, cunoscut în mediile interlope din Cluj după porecla ”Căposu”. El a fost arestat în urma unor perchezitii efectuate la persoane bănuite de operațiuni cu substanțe psihoactive.

“La data de 23 martie, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat trei perchezitii la locuintele unor persoane banuite de operatiuni cu substante psihoactive.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2016 – 2018, cei in cauza, persoane cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi procurat,comercializat şi deţinut pentru consum propriu substante psihoactive.

In urma perchezitiilor domiciliare, au fost descoperite circa 10 grame de substante psihoactive, 1 gram de cannabis, 1.600 de lei, instrumente de consum,un laptop si telefoane mobile, care au fost ridicate pentru continuarea cercetarilor”, aratau reprezentantii DIICOT Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ