Un arădean i-a băgat pistolul cu aer comprimat în fund… și a tras!

789

Un caz neobișnuit pentru pasionații de tir cu armele cu aer comprimat s-a petrecut ieri la Arad. Un muncitor de la o fabrică de mobilă din oraş a ajuns la spital, rănit de un coleg care l-a împuşcat cu un pistol cu aer comprimat în anus.

„Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Arad a fost solicitat la o fabrică de mobilă de pe raza municipiului Arad, unde a găsit un pacient în vârstă de circa 40 de ani, care acuza dureri abdominale, având abdomenul chiar destins. Din relaţiile obţinute de colegii mei, se pare că un alt coleg al pacientului, din joacă, i-a introdus un pistol cu aer comprimat în regiunea anală şi i-a eliberat o cantitate de aer comprimat în tubul digestiv, motiv pentru care a apărut distensia abdominală şi ulterior şi durerile, bineîneţeles”, a declarat directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad, medicul Mircea Merea.

Muncitorul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigaţii medicale, din primele informaţii acesta fiind suspect de leziuni interne din cauza presiunii mari a aerului care i-a fost introdus în corp.

Inspectoratul Teritorial Muncă face cercetări pentru a afla dacă acest incident poate fi încadrat ca accident de muncă, în timp ce Poliţia Arad a deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ