Un autocar în care se aflau 40 de persoane a luat foc pe DN2

231
Un autocar în care se aflau 40 de persoane a luat foc Duminică pe DN 2, pe raza localităţii ialomiţene Cotorca, din comuna Ciocârlia, traficul fiind blocat şi zona izolată. Ulterior, traficul a fost reluat pe câte o bandă pe sens.
Potrivit reprezentanţilor ISU Ialomiţa, autocarul se deplasa din direcţia Buzău către Bucureşti când a luat foc în zona localităţii Cotorca.
Pentru stingerea incendiului au fost mobilizaţi pompierii de la Garda de Intervenţie Urziceni, care au izolat zona în timp ce poliţiştii au blocat traficul pe ambele sensuri, în zonă formându-se coloane lungi de maşini.
Cei 40 de pasageri din autocar au reuşit să se evacueze la timp, fără ca cineva să fie rănit.
Oamenii au rămas în câmp și au așteptat să fie preluaţi de un alt autocar.
 Reprezentanţii Primăriei din localitatea Ciocârlia, pe raza căreia s-a produs incidentul, au vrut să preia pasagerii să-i cazeze însă aceştia au refuzat deocamdată, aşteptând maşina care să-i preia şi să-i ducă la destinaţie.
Pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul, însă cel mai probabil a fost vorba despre o defecţiune tehnică.
Circulaţia rutieră a fost reluată pe banda a doua a fiecărui sens de mers al DN2, în zona accidentului, potrivit news.ro

LĂSAȚI UN MESAJ