Un hoț a furat timp de 8 luni din locuințe fără să dea nimic de bănuit

226

Un bărbat suspectat de comiterea mai multor furturi, a fost reținut de polițiștii din Turda, după mai multe percheziţii. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 7 septembrie, polițiștii de investigații criminale din Turda, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, au efectuat percheziții în două locații de pe raza municipiului Turda, pentru probarea activității infracționale a bărbatului suspectat de furturi.

Au fost ridicate bunuri și bani, în privința cărora există suspiciunea că rezultă din comiterea de infracțiuni sau că ar fi fost folosite la săvârșirea lor.

“Din cercetări a reieșit că, cel în cauză, un bărbat, de 35 de ani, din Turda, în perioada august 2016 –  martie 2017, ar fi comis patru furturi din locuințe de pe raza municipiului Turda și din autovehicule. Acesta ar fi sustras obiecte de îmbrăcăminte, veselă, covoare, telefoane mobile, stație de emisie-recepție etc, cauzând un prejudiciu total de peste 6.000 de lei, în prezent reușindu-se recuperarea acestuia în proporție de circa 40%. În urma perchezițiilor, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistrați”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ