Un nou incendiu la Pata Rât

91

Patru autospeciale ale ISU Cluj şi mai multe cisterne ale unei companii de salubritate au intervenit, marţi seara, de peste două ore, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit pe rampa de gunoi a municipiului Cluj-Napoca de la Pata Rât.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, marţi, că intervenţia a fost mai dificilă la început din cauza vântului care a permis focului să intre mai mult în masa deşeurilor.

”Patru autospeciale ale ISU Cluj au fost trimise la intervenţie pe rampa de gunoi de la Pata Rât unde a izbucnit un incendiu, fiind folosit şi tunul cu apă. De asemenea, intervin mai multe cisterne cu apă ale unei companii de salubritate care ajută la alimentare şi un buldoexcavator. S-a degajat mult fum dar incendiul este ţinut sub control. Incendiul a izbucnit în jurul orei 20. La început a fost mai dificil de intervenit, din cauza vântului care a permis focului să intre mai mult în masa deşeurilor, dar sperăm să fie stins incendiul în această noapte”, a spus Biriş, potrivit Mediafax.

Pompierii cercetează cauzele care au dus la izbucnirea incendiului, nefiind prima dată când astfel de incidente au loc pe rampa de gunoi de la Pata Rât.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ