VAG24 rent a car ofera servicii de inchirieri auto direct din Aeroportul International Cluj Napoca

212

Compania de rent a car Cluj VAG24 ofera masini de inchiriat direct din Aeroportul International Cluj Napoca. Serviciul este destinat atat clientilor romani, cat si clientilor straini, oferindu-le posibilitatea de a se deplasa usor si confortabil imediat dupa aterizare.

Clientii pot face rezervari pentru inchirierea unei masini printr-un apel telefonic sau prin completarea unui formular online. Compania are un sediu chiar langa aeroport, pe str. Rodnei 33 sau la cere poate livra masinile in parcarea aeroportului la Terminalul Sosiri.

VAG24 rent a car pune la dispozitia turistilor o gama larga de masini de inchiriat, care sa satisfaca nevoile fiecaruia: grupa A (mini), Grupa B (economy), Grupa C (Compact), Grupa D (full-size), Grupa E (variant), Grupa F (Luxury), Grupa C (SUV) si Grupa H (minivan). Printre cele mai importante de conditii de inchiriere a unei masini de la aceasta firma se numara urmatoarele: soferii trebuie sa aiba cel putin 21 de ani si sa detina un permis de conducere valabil national sau international de minim un an. In acelasi timp, soferii trebuie sa prezinte la inchiriere si un act de identitate valabil.

In momentul inchirierii se incheie un contract in care sunt precizate atat obligatiile operatorului, cat si obligatiile clientului. Contractul mai cuprinde si obligatiile referitoare la modul in care urmeaza a se face livrarea, inlocuirea si restituirea autovehiculului in diferite situatii.

Toate autoturismele sunt echipate corespunzator pentru fiecare sezon in parte si au asigurare RCA. Contractele contin si detalii despre excluderile de la asigurari, pentru ca soferii sa fie in cunostinta de cauza pentru orice situatie ar putea aparea.

Plata pentru inchirierea masinilor se face integral in momentul inchirierii, impreuna cu garantia. Tarifele nu cuprind costurile combustibului, taxele rutiere sau amenzile pe care soferii le-ar putea lua pentru incalcarea regulilor de circulatie pe drumurile publice.

Orice contract poate fi prelungit, incetat sau reziliat, iar in fiecare dintre aceste situatii este nevoie de consimtamantul operatorului. Prelungirea contractului se poate realiza doar prin intermediul incheierii unui contract aditional, iar soferii sunt obligati sa anunte operatorul ca intentioneaza sa mai pastreze masina cu cel putin 24 de ore inainte de incetarea primului contract.

Clujul este cel de-al patrulea oras ca marime din Romania, numarand peste 400.000 de locuitori. Distanta pana la aeroport este de opt kilometri, iar turistii pot gasi hoteluri atat langa aeroport, cat si in oras, in functie de necesitati. Masinile inchiriate pot fi folosite pentru deplasari in interes personal, cum ar fi turismul sau pentru deplasari in scop profesional – afaceri, parteneriate.

Echipa din cadrul companiei VAG24 rent a car pune accent pe valori precum profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea. Se urmareste o clientela care sa fie multumita de serviciile oferite si care sa recomande apropiatilor si cunostintelor inchirierea unei masini de la acesta firma.

LĂSAȚI UN MESAJ