VIDEO- Un deputat și-a cerut în căsătorie partenerul în timpul unei dezbateri asupra legii privind căsătoriile între persoane de același sex

68

Un reprezentant al partidului conservator care se află la guvernare, în Australia, și-a cerut în căsătorie partenerul, luni, în Parlament, în timp ce aleșii discutau o lege privind căsătoriile între persoane de același sex.

Astfel, Tim Wilson a folosit dezbaterea din Parlamentul Australiei ca pretext ca să își ceară în căsătorie partenerul, un profesor cu care este într-o relație de nouă ani. Ryan Bolger, care se afla în sală, a răspuns „da”, în aplauzele parlamentarilor, potrivit stirileprotv.ro

În acest context, premierul Malcolm Turnbull a afirmat că „este un moment istoric de incluziune, recunoaștere și respect”.

„Este o zi în care trebuie să ne mândrim că prietenii noștri, colegii, vecinii, frații și surorile se pot căsători cu persoanele pe care le iubesc”, a mai adăugat premierul.

Chiar și fostul premier conservator Tony Abbott, care s-a pronunțat, inițial, împotriva schimbării legislației, a anunțat că va susține actul normativ.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ