Poliția bulgară a declanșat o amplă operațiune împotriva traficanților de droguri în mai multe localități din țara vecină. A fost interceptată și o mașină frigorifică al carei șofer intenționa să treacă spre România. Autoritățile de la Sofia spun că narcoticele erau destinate unor țări din vestul Europei, potrivit Știriletvr.ro.

La Sofia, polițiștii din Directoratul pentru Combaterea Crimei Organizate au efectuat mai multe percheziții în urma cărora au fost arestați 10 suspecți. Ministerul de Interne a precizat că persoanele reținute fac parte dintr-o grupare cunoscută pentru vânzarea drogurilor în Sofia. Liderul organizației nu a fost prins.

O altă operațiune s-a desfășurat la Ruse unde au fost găsite aproape 100 de kilograme de heroină. Narcoticele erau într-o mașină frigorifică înmatriculată în Bulgaria și condusă de un șofer bulgar în vârstă de 56 de ani.

Captura a fost realizată în punctul de frontieră de la Ruse înainte ca mașina să plece spre România. Heroina are o puritate foarte mare.

Șoferul a fost reținut pentru 72 de ore și, dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoare de la 15 la 20 de ani și o amendă între 50.000 și 150.000 de euro.

sursă: stiripesurse.ro

1 COMENTARIU

  1. Mă duce capul să întreb unde sunt sutele de kg. de heroină aduse de apă pe malul Mării Negre și în Delta Dunării, chiar au fost distruse, sau e tentația de a le revinde prea mare? Ar fi necesară o anchetă serioasă asupra acestui subiect, audiența ziarului ar urca în stratosferă. Sunteți familiari cu jurnalistul american Gary Webb și seria de articole The Dark Alliance? Puteți întreprinde ceva similar aici, de fapt ar fi un mare păcat să nu o faceți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here