Începând de luni, au devenit funcționale patru centre de vaccinare anti-COVID-19 în cele trei parcuri industriale Tetarom din județul Cluj. Aceste centre au ca țintă imunizarea a circa 20.000 de angajați și aparținători.

Patru centre de vaccinare anti-COVID-19 au devenit funcţionale, începând de luni, în cele trei parcuri industriale Tetarom din judeţ, centre care au ca ţintă imunizarea a circa 20.000 de angajaţi şi aparţinători.

„Luni a debutat campania de vaccinare împotriva virusului COVID-19 pentru cei aproximativ 20.000 de angajaţi şi aparţinători ai acestora care îşi desfăşoară activitatea în cele trei parcuri industriale Tetarom aflate în administrarea Consiliului Judeţean Cluj. (…) Astfel, în cele trei parcuri industriale au fost amenajate patru centre de vaccinare, respectiv: Tetarom I – Transilvania Construcţii (Novis Plaza); Tetarom II – Emerson; Tetarom III – Bosch şi De’longhi. Procesul de vaccinare a debutat deja şi se află în plină desfăşurare în Parcurile Industriale Tetarom II şi III”, se arată într-un comunicat trimis, luni, de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj.

Potrivit sursei citate, centrele sunt autorizate de către Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Cluj, care a şi pus la dispoziţie, în mod gratuit, dozele de vaccin Pfizer necesare, iar costurile aferente funcţionării centrelor de vaccinare sunt acoperite de către companiile care funcţionează în cadrul Parcurilor Industriale Tetarom.

„Având în vedere numărul mare de angajaţi concentraţi într-un singur loc, am susţinut necondiţionat acest demers. E esenţial ca motoarele economiei locale să poată fi turate la maxim, iar toţi angajaţii acestor mari companii să poată reveni fizic la locul de muncă, în condiţii de deplină siguranţă, atunci când firmele vor decide”, a declarat preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

Citește și: Astăzi se deschide centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor

Sursă: agrepres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here