Poză de Max Vakhtbovycn pe Pexels.com

Tehnologia de ultimă generație este menită să simplifice sarcinile de zi cu zi și în general viața. Când vine vorba de gospodărie, multe aparate electrocasnice vin la pachet cu funcții speciale, care mai de care mai utile. Dacă încă nu ești la curent cu ce se “poartă” în materie de electrocasnice, rândurile următoare te vor ajuta să te pui la curent în acest sens.

Ce electrocasnice inteligente se găsesc pe piață și ce tehnologie se folosește astăzi în locuințe

  1. Aparatul de cafea care se programează

Atunci când timpul nu este de partea ta și ai multe lucruri de făcut, îți poți simplifica viața cu electrocasnice inteligente. Aparatul de cafea de pe vremuri a căpătat tehnologie nouă și este capabil să îți prepare băutura preferată înainte de a te trezi. 

Știai că există cafetiere care se programează de cu seara, ca dimineața să îți pregătească o super cafea? Ei bine, este posibil acest lucru datorită tehnologiei de ultimă generație. Trebuie doar să cunoști instrucțiunile și să apeși câteva butoane pentru a programa funcțiile dorite.

  1. Aspiratoarele care își fac treaba în mod automat

Nici aspiratoarele nu mai sunt ca altă dată, când trebuia să le scoți din dulap, să le cureți și să le bagi în priză, ca mai apoi să dai o tură prin toată casa cu ele. Acum totul este simplificat din acest punct de vedere, iar aspiratoarele inteligente pot face treaba în locul tău. 

Pur și simplu programezi aspiratorul, iar apoi aparatul știe să umble prin casă și să se ocupe de curățenie. În plus, detectează obstacolele din drum și își corectează traiectoria.

  1. Mașinile de spălat vase cu programe economice

Și mașinile de spălat vase au parte de tehnologie de top. Majoritatea producătorilor mizează pe simplificarea lucrurilor atunci când fabrică astfel de electrocasnice. Unele mașini de spălat vase au programe cu zgomot redus, în timp ce altele își “calculează” volumul de apă necesar pentru spălare, evitând astfel risipa. O mașină de spălat vase de pe Altex.ro ar putea să îți simplifice și ție viața și îți poate oferi timp pentru a te ocupa de lucruri mult mai interesante decât aplecatul în fața chiuvetei pentru câteva minute bune.

  1. Aer condiționat care funcționează cu Wi-Fi

Aerul condiționat este indispensabil într-o locuință, mai ales pe timp de vară. Acum, cu tehnologie de top, aceste aparate se pot programa chiar și de la distanță, din telefon. Trebuie doar să existe access la internet, prin Wi-Fi, ca aerul condiționat să fie programat la temperatura dorită și în intervalul de oră setat în prealabil.

  1. Mașina de spălat rufe care îți trimite notificări

Probabil că acum 10-20 de ani nici nu îndrăzneai să visezi că mașina ta de spălat rufe te poate anunța când și-a încheiat misiunea. Ei bine, cu tehnologia de astăzi, acest lucru e posibil. 

Sunt producători de aparate electrocasnice de acest gen care pun la dispoziția clienților platforme speciale unde se pot seta funcțiile dorite pentru ca mașina de  spălat să pornească. În plus, când e gata programul de spălare, notificările apar pe telefon, iar tu te poți ocupa apoi de întinsul rufelor la uscat.

Așadar, tehnologia de ultimă generație se regăsește din plin în aparatele electrocasnice utilizate cu frecvență într-o gospodărie. Dacă este momentul să ajungi la zi cu astfel de tehnologie, piața de produse de acest gen este destul de generoasă și pentru toate buzunarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.