Alegerea unui parfum pentru bărbați este de obicei o sarcină complicată pentru cei care îl cumpără sau îl fac cadou, chiar și pentru ei înșiși atunci când merg să cumpere parfumuri bărbătești pentru uz personal. Pentru a face alegerea corectă a parfumului, urmați acești cinci pași. Statistic, bărbații sunt mai puțin fideli unui parfum decât femeile. 60 la sută dintre ei și-au schimbat parfumul de mai multe ori de-a lungul vieții, în timp ce acest procent la femei este redus la 40 la sută.

Stilul de viață, îmbrăcămintea și personalitatea sunt trei aspecte cheie care ajută la definirea celui mai potrivit tip de aromă pentru fiecare. Cu toate acestea, alți factori care nu sunt inerenți parfumului au o greutate mai mare atunci când alegeți parfumuri bărbătești:

Silul de viață

Este o modalitate de a afla ce tip de parfum ți se potrivește cel mai bine. Dacă ești o persoană care face mult sport, parfumurile proaspete cu note marine, oceanice și răcoritoare sunt una dintre cele mai apreciate opțiuni. Daca ești un bărbat care petrece mult timp departe de casă, nu are timp să facă sport, dar este o persoană căreia îi pasă să se simtă bine cu sine, parfumurile cu note mai lemnoase sunt cele mai potrivite. Și dacă, în schimb, ești un bărbat al cărui stil de viață este mai sedentar, cele mai parfumate arome sunt cele care sunt de obicei o referință. În medii mai închise, mizați pe parfuuri bărbătești cu arome mai subtile pentru a nu deranja persoanele din jur.

Hainele spun multe despre tipul de parfumuri bărbătești pe care să le folosești

Un bărbat sofisticat, obișnuit să se îmbrace bine și la modă va face la fel și cu parfumul său. Note lemnoase și condimentate, în parfumuri puțin recunoscute și diferite. Ținutele sport sunt sinonime cu parfumurile mai casual, aromate și dulci. Și dacă, în schimb, ești un bărbat care se îmbracă într-un mod clasic, parfumul va conține note clasice precum vetiverul. Parfumurile cu note lemnoase, orientale, sunt potrivite pentru bărbații eleganți. Cele cu note marine, fresh, sunt potrivite pentru cei care preferă un stil mai relaxat.

Alege parfumuri bărbătești în funcție de personalitatea ta

Ajută să știi unde merg gusturile. Un bărbat zâmbitor, mai puțin matur, va folosi parfumuri cu note foarte proaspete, dulci și parfumate. Seriozitatea, fermitatea și determinarea unui bărbat matur susțin teoria că parfumurile cu note de lemn, tămâie și condimente vor fi cele pe care le va alege în detrimentul altora. Cei mai introvertiți, intimi și rezervați bărbați folosesc de obicei parfumuri foarte discrete în notele lor. Parfumuri care trec neobservate în aromă, dar proaspete și cu note florale și citrice. De obicei alegem parfumuri în funcție de personalitatea noastră, deci este ideal să îți asculți instinctul atunci când vine vorba de parfumuri bărbătești.

Notele de bază sunt importante

Șase bărbați din zece aleg un parfum pentru aorma pe care o oferă notele de bază oferite. Când notele de vârf fac o primă impresie, aroma adevărată este cea care apare după ce parfumul se „odihnește”. Pentru aceasta, notele de bază sunt cele care oferă această aromă și asigură longevitatea unui parfum pe tot parcursul zilei. De aceea este important să luați în considerare în special notele de bază pentru că acestea sunt cele care sunt cele mai relevante și care se vor simți cel mai mult.

Cantitatea

În general, bărbații sunt mai predispuși să cumpere formate mari. De obicei optează pentru sticle de 100 ml sau mai mult, deoarece folosesc o cantitate mai mare de parfum pentru a se parfuma. Din motive practice, sunt mult mai confortabili cu sticle mai mari. De asemenea, să cumperi sticluțe mai mari de parfum poate fi mult mai rentabil. De obicei parfumurile bărbătești în cantități mai mari sunt mai ieftine, deci dacă preferi parfumuri bărbătești de designer, încearcă să cauți oferte sau promoții pentru cantități mai mari, de minim 100 ml.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here