Premiile Media de Excelență se vor acorda la sfârșitul lunii noiembrie!

182

Agenția Amprenta anunţă organizarea celei de-a 12-a ediții a evenimentului Premiile Media de Excelență în data de 27 noiembrie la Opera Națională Română din Cluj-Napoca.

Anul acesta evenimentul schimbă tiparul cu care a obișnuit publicul, punând accentul pe eleganță, decor de poveste și evidențierea excelenței prin premierea personalităţilor sau instituţiilor care au avut în cursul anului o contribuţie semnificativă la dezvoltarea şi promovarea oraşului Cluj-Napoca şi a Transilvaniei.

 

Evenimentul o are ca invitată pe Andreea Marin: Sunt foarte bucuroasă sa fiu invitată  la Gala Premiilor Media de Excelență din mai multe motive: unu pentru că am onoarea să prezint acest eveniment, doi pentru că există oameni care apreciază și premiază valoarea. Bucuria este cu atât mai mare cu cât la Cluj-Napoca oamenii frumoși apreciază munca semenilor lor. Pentru aceasta şi nu numai vreau să mulţumesc celor care construiesc şi susţin o Gală de acest gen, într-un moment în care cultura și recunoașterea excelenței sunt în umbră . Pentru mine acest eveniment inspiră calitate, eleganță  și respect” , a declarat aceasta.

 

Gala Media este oferită de EBS România: „Acest eveniment are o importanță majoră pentru Cluj și pentru mass-media locală. Ne dorim să sprijinim astfel de inițiative, și să creăm alături de organizatori, un cadru propice de a aduce în fața comunității diferite valori autohtone”, a declarat Diana Stănese, Senior Vice President EBS Romania.

 

Evenimentul este susținut de: The Office  ‚Vivinco, Studium Green, Jidvei, Electrogrup, Borsec, Albalact, Cesiro, House All, Brantner, Megamix, Teraplast, Bogart Construct, QClinic și Electrica Distribuție Transilvania Nord.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.