Pentru impunerea legislaţiei rutiere şi pentru prevenirea accidentelor de circulație, Agenții din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier şi Secţia 2 Poliţie – au acţionat în zona străzilor  Dorobanţilor şi 21 Decembrie 1989.

Poliția a luat în calcul și persoanele care aveau volumul muzicii în mașină dat foarte tare, dar și turarea motoarelor şi efectuarea unor manevre care produc zgomot.

Au fost verificate 76 de autovehicule, impunând aplicarea a 32 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.000 de lei. Două permise de conducere au fost reținute pentru nerespectarea culorilor semaforului. Pentru nerespectarea regimului legal de viteză au fost retrase două certificate de înmatriculare pentru lipsa asigurării obligatorii şi a inspecţiei tehnice periodice.

Depistând în trafic un șofer care avea anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au constatat o infracțiune rutieră.

Acţiunile pentru a determina conducătorii auto să adopte un comportament responsabil în trafic vor continua, dar și pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice în această zonă urbană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.