Primăria Cluj-Napoca a finalizat lucrările de modernizare a Pieței Gării, ceea ce a produs și o serie de modificări în ceea ce privește traficul auto și cel pietonal.

Astfel, cea mai importantă este decizia de a permite virajul la stânga automobilelor care intră pe str. Horea de pe str. I.C. Caragiale. Această măsură a necesitat mutarea trecerii de pietoni din dreptul pasajului subteran din Piață cu 50 de metri mai sus, la intersecția străzilor Horea și I.C. Caragiale.

Nu e singura noutate: ”Pentru cei care vin din zona Baciu pentru a merge spre Oașului-Bd. Muncii, traseul nu mai e prin fața Gării, ci prin spatele ei, pe str. Fabricii de chibrituri”, a precizat primarul Emil Boc.

Acesta a adăugat că pasajele subterane au fost unificate, având o lungime de aproape 100 de metri, și permit accesul atât la peroanele din gară, cât și la complexul comercial de pe str. Fabricii de chibrituri, potrivit citynews.ro

”Urmează să se amplaseze scările rulante la pasaje și vom avea și un post permanent al poliției locale pentru a supraveghea ordinea în zonă”, a conchis edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.