Spectacol a fost la nunta lui Valentin Dragnea, fiul șefului PSD, mai ales că, la câteva ore după miezul nopții, a intrat în scenă celebrul Florin Salam! Dar cum a ajuns manelistul la Palatul Snagov, unde avea loc evenimentul anului?  CANCAN.RO, a prezentat ”peripețiile” prin care a trecut artistul până să sosească acolo, cum a fost contactat, când s-a întâmplat asta și cum i-a lăsat cu ochii în soare pe alți nuntași…. Între care, Adi Minune! Dar și cu ce bonus uriaș s-a ales cântărețul, după show-ul pe care l-a ”regizat” în fața ”greilor” politici.

Codrin Ștefănescu, secretarul general al partidului aflat la putere, avea să spună, la multe ore după ce petrecerea se ”spărsese”, că Florin Salam ”este un fenomen!” S-a referit la prestația artistului care l-a făcut pe Ștefănescu să ”țopăie” toată noaptea… Și nu numai pe el. Puțină lume știe însă că Florin Salam a ajuns la Palatul Snagov în ultima clipă, chemat, ”pe blat”, de un apropiat al mirelui.

Manelistul avea ziua de duminică trecută cu pixul roșu în agendă. Adi Minune, un alt celebru cântăreț de muzică de petrecere, l-a chemat pe Salam la o nuntă unde era nașul lui Marinică din Galați. Lesne de înțeles unde avea loc petrecerea. Salam acceptase, iar Minune era bucuros că Marinică al lui și invitații vor ”gusta”, până-n zori, din repertoriul manelistului. Doar că planurile au fost date peste cap. De intervenția unui apropiat al mirelui șefului PSD, Liviu Dragnea. Iar Florin Salam avea să ajungă, în acea noapte, de la Galați la București!

E drept, nuntașii din orașul moldovean nu pot spune că nu l-au văzut și ascultat live pe Salam. Manelistul a cântat cu foc o perioadă, a ridicat sala de petreceri în picioare… Dar nu pentru mult timp.

Salam a gonit 240 de kilometri la oră pentru Liviu Dragnea

Telefon! Salam răspunde și acceptă. Se scuză nuntașilor, spune că a primit o solicitare de la nunta lui…Dragnea. Urcă în mașină și mână. 240 de kilometri distanță! În jurul orei două își face apariția la Palatul Snagov, în cortul unde ceilalți nuntași îl așteaptă.

Florin Salam a făcut apoi spectacol. Invitații s-au dezlănțuit. Au curs dedicațiiile. Conform surselor CANCAN.RO, cântărețul de muzică de petrecere a încasat în jur de 10.000 de euro, peste onorariul stabilit.

ars-696x385

Sursa: cancan.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.