Polițiștii clujeni și reprezentanții mai multor autorități clujene au dat prima amendă pe anul acesta pentru navigat ilegal pe lacurile Tarnița și Beliș din Cluj.

Acţiunea a fost organizată de polițiștii Serviciului de Ordine Publică Cluj, în colaborare cu polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca, reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură – Filiala Regională Transilvania și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, în cadrul acțiunii au fost verificate 20 de ambarcațiuni, 35 de autoturisme și au fost legitimate 40 de persoane. În acest context, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile OUG 23/2008 privind pescuitul și a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului aplicabil transportului naval, conform Legii 191/2003.

Citeste si Peste 100 de ambarcațiuni și pontoane ilegale pe Tarnița și Beliș

1 COMENTARIU

  1. Dar faptul ca zecile de cabane isi deverseaza dejectiile in Tarnita, nu deranjeaza pe nimeni se pare ca, desi alimentarea cu apa a Clujului se face din lac…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.