Horia Nasra a trecut ieri la PRO România devenind oficial membru în partidul condus de Victor Ponta. Atmosfera nu este una nouă pentru el, având în vedere că și-a întâlnit acolo colegii de „breaslă”, și ei foști membri PSD, precum Remus Lăpușan, Cornel Itu și Gabriel Oniga.

Horia Nasra și Gabriel Oniga au avut câteva altercații și în trecut când erau colegi în Partidul Social Democrat iar „soarta” a făcut ca astăzi să se întâlnească și la Pro România. Reporterul Gazeta de Cluj i-a contactat telefonic pe cei doi pentru a le cere un punct de vedere cu privire la noua lor colaborare.

Gabriel Oniga întrebat fiind de ce părere are despre noul său coleg Horia Nasra, a răspuns râzând: „N-am nicio părere, valoarea lui stă în votul pe care îl va da în moțiune, în rest să fie sănătos”.

Am oferit dreptul la replică domnului Horia Nasra care a spus: „Vom colabora cu mult drag și multă bucurie, avem de gând să punem osul pentru a crește organizația Pro România Cluj. Deci tot ce contează e ceea ce facem aici, de altfel să aibă parte de multă sănătate și bucurie”.

Totodată Nasra a fost întrebat și despre cum își motivează plecarea de la PSD și trecerea rapidă la Partidul Pro România, acesta afirmând: „ Eu aici nu am de gând să preiau o funcție de conducere, deci îmi încurajez toți colegii și îi susțin să ocupe orice funcție își doresc, eu vreau să fiu doar membru dacă se poate. Am plecat de la PSD pentru că nu pot să fiu coleg cu un om care înjură comunitatea clujeană în continuu. Îl apreciez ca jurnalist, dar atât, nu știu cum s-au gândit cei de la București să îl pună la conducere.”

A fost întrebat dacă se regăsește la Pro România sub actuala conducere, iar răspunsul său a fost: „Tot de stânga este și Pro România iar partidul ăsta nu este condus printr-un sistem tanzimat”.

1 COMENTARIU

  1. Sa o ia si pe directoarea AJOFM Cluj, Niste Otilia cu el, care l-a bagat in proiecte europene in care nu a lucrat un minut si care are relatii apropiate cu Lapusan, daruindu-i lunar in semn de “pretuire” salariul din proiecte europene al prietenei ei Angela Negrean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.