Cea mai mare piață din Wuhan

Piaţa Baishazhou, cea mai mare piață din Wuhan, locul din care se crede că a izbucnit pandemia de coronavirus, şi-a reluat activitatea după patru luni şi jumătate, transmite presa.

Comerţul cu animale sălbatice vii sau păsări de curte este interzis în piaţă.

Peste 90 la sută dintre standurile din cea mai mare piaţă din Wuhan şi-au reluat activitatea după ce blocajul provocat de pandemia de Covid-19 a fost ridicat. Numărul tarabelor și al magazinelor este de peste 3.600.

Activitatea în piaţă este permisă, însă, doar în anumite condiţii. Toate persoanele care ajung aici sunt verificate dacă au febră şi, de asemenea, trebuie să dovedească cu ajutorul unei aplicaţii mobile că nu sunt infectaţi cu noul coronavirus.

Baishazhou este, de asemenea, principalul loc de comercializare al racilor din China. Vânzătorii de aici vând acum aproximativ 30 de tone de crustacee/zi, comparativ cu 120 de tone/zi, cât se vindea în anii precedenţi.

Înainte de pandemie, în jur de 3.000 de camioane aprovizionau zilnic piața. Acum, însă, doar una dintre cele patru intrări în piaţă este deschisă, iar vehiculele care ajung aici sunt verificate strict la intrare.

sursă- https://zcj.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.