Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a fost exclusă din partid, în urma unor acțiuni de indisciplină. În cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu de la Realitatea TV, Diana Șoșoacă a explicat de ce a fost exclusă din AUR.

Declarațiile senatoarei referitoare la liberali și useriști au deranjat membrii AUR, susține politiciana.

„Sorin Lavric a ţinut cu USR şi mi-a închis microfonul, pentru că mi-am permis să-i fac criminali. Nu eu m-am luat de ei, ei s-au luat (n.r. de mine). De la mai multe, ultima fiind declarația politică de azi, când domnul Sorin Lavric a ținut cu USR și a ținut să mi se închidă microfonul, pentru că mi-am permis să mă opun celor de la guvernare, pentru că nu mai suntem în campanie electorala și trebuie să cer voie pentru discursurile mele.

Adică să încalc Constituția, m-a pufnit și râsul. Mi-a reproșat că mi-am permis să-i fac criminali. Păi m-au întrerupt exact când prezentăm efectele adverse ale vaccinului Pfizer, de pe site-ul lor, unde spune că aceste efecte adverse, 70% sunt la femei, care pot rămâne sterile și conduc și la avorturi la femeile gravide. Deci se atacă matricea națională.

Știu cum funcționează sistemul, știu cine abuzează. Apoi a mai fost o problemă când am oprit mafia adopțiilor și am oprit 5 copii de la adopții ilegale. Foarte multă lume m-a amenințat. Dintre colegii mei nu, doar au mustăcit și au spus că trebuie să înțeleg că așa este politica. Atenție, nu George, George e un om foarte ok.

Lavric, violent fizic și verbal

Sorin Lavric, colegul de partid a senatoarei în cauză, a fost violent atât fizic, cât și verbal cu Diana Șoșoacă, a spus femeia.

” (…) Domnul Lavric a avut un limbaj absolut de maidan și chiar a ridicat mâna la mine. I-am spus Cine ești tu să îți permiți să ridici mâna la mine?!”, a declarat Diana Şoşoacă la România TV.

Unde-i George Simion?

Unde este George Simion în toată aceasstă ecuație? Senatoarea Diana Șoșoacă susține nu s-a certat niciodată cu președintele AUR.

Pe lângă acest aspect, senatoarea AUR a declarat: „M-a rugat să nu fac vreun pas greșit și i-am spus că nu pot sta într-un loc în care mi se pun cătușe și botniță, când eu am militat pentru libertatea de exprimare și opinie și nu pot accepta să mi se impună să nu mai vorbesc niciodată despre ce am vorbit în campania electorală.”

Șoșoacă nu se alătură niciunui partid

Diana Șoșoacă a declarat la emisiunea lui Ciutacu că nu se va alătura niciunui partid, subliniind că este mai bine să fie singură.

„Le-am zis foarte clar că nu mă voi dezice de linia mea, (…) eu am ajutat poporul cât s-a putut, împreună cu alți avocați. Nu mă voi dezice niciodată de munca mea și de apărarea poporului român. Pe la mine minciună nu veți vedea niciodată. (…)

E mai bine să fiu singură, știu foarte bine ce am de făcut. Nu mă voi dezice de promisiunile din campania electorală.

Ni s-a cerut să avem o atitudine supusă față de conducători, iar eu am spus clar că singurul meu conducător este Dumnezeu. (…) Eu cred că trebuie să ne respectăm și să vorbim frumos, nu să mi se impună o anume atitudine.

Cum să mă asociez cu USR, PSD, UDMR, PNL și cu mizeriile de acolo, pe care eu le-am comandat?”, a conchis Diana Șoșoacă.

Citește și Fisură în AUR. Șoșoacă a fost exclusă din partid

1 COMENTARIU

  1. Vorba „Să nu dai cu biciul în murgul care trage”, e depășită de mitologia ce spune că Diana zeița faimoasă a vânătorii mereu reprezentată cu arcul, săgețile și prada, cu putere, grație și frumusețe, era divinitatea dură alături de bărbați în războiul troian, înfățișată ca fecioara sălbatică, singuratică ce cutreiera pădurile cu haita de câini, îi pedepsea pe toți cei ce încercau să i se apropie iar dacă la rândul ei încerca apropierea de un muritor, dragostea ei era rece și stranie dar sigură și durabilă …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.