Sursa foto: Facebook


Cluj-Napoca, orașul de cinci stele pe care edilul Emil Boc îl laudă ori de câte ori are ocazia, bate pasul pe loc când vine vorba de Bazinul Olimpic Grigorescu.
După ce toate televiziunile românești și-au amintit că România are un campion mondial la înot, David Popovici, administrația locală încă nu are soluții pentru redeschiderea bazinului.

De luni de zile, reprezentanții Bazinului Olimpic Grigorescu se confruntă cu probleme tehnice care nu sunt remediate, motiv pentru care abonamentele clienților au fost prelungite cu perioada în care bazinul a fost închis.

Abonamente prelungite și parcări gratuite, binecuvântarea Primăriei

Zeci de părinți se plâng de faptul că o vizită la bazin reprezintă o adevărată provocare, luând în considerare faptul că pe platforma de la Sala Sporturilor locurile de parcare sunt gratuite, iar majoritatea care parchează sunt din exteriorul orașului, împiedicând astfel descoperirea unor tinere talente, asemenea lui David Popovici.
Un cititor de-al nostru ne-a semnalat aceste probleme, precizând că Primăria Cluj-Napoca ar trebui să intervină, să „se trezească” din letargie și să accelereze procesul de revizie anuală, prelungită lună de lună.
Reamintim că bazinul este închis pentru public până la finalizarea achiziției componentelor necesare livrate din Italia și montarea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.