Sursa foto: ANPC

Protecția Consumatorului a închis mai multe restaurante din zona de food court a Iulius Mall din cauza mai multor abateri.

 Ca urmare a acțiunii, echipele de control ale CJPC Cluj au extins cercetarea și la alte 8 restaurante care activau în zona de food court și au aplicat 9 amenzi contravenționale în cuantum de 245.000 lei.

ANPC a descoperit gândaci de bucătărie în număr foarte mare în spațiile de tranzit, comercializarea unor produse cu data limită de consum depășită și folosirea unor spații de depozitare insalubre (cu rugină), aferente produselor din carne refrigerată și preparatelor calde/reci, precum și a congelatoarelor verticale și orizontale.

Reprezentanții mall-ului spun că în momentul de față se fac verificări și se iau măsuri ca activitatea restaurantelor să poată fi reluată în condiții de siguranță pentru clienți:

„Într-adevăr a avut loc inspecția și în momentul de față încă se desfășoară verificări. Noi suntem în curs de a ne conforma tuturor solicitărilor și cerințelor pe care le-au avut. Nu putem să spunem exact despre cuantumul amenzilor cât de întemeiate au fost sau când se vor redeschide zonele. În momentul de față facem toate verificările ca să ne conformăm cu toate cerințele și ca activitatea să se desfășoare în condiții de siguranță. Încă sunt aici inspectorii, colegii țin legătura cu ei”, a declarat pentru monitorulcj.ro Mihai Oprea, marketing director la Iulius Mall.

Citește și: Clujeni răniți și apartamente avariate în urma exploziei unei centrale termice în cartierul Mărăști VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.