În cadrul ședinței de Consiliu Local Florești, președintele USR PLUS Florești, Lucian Teo Contras, a susținut un amendament prin care bursele de performanță să crească de la 600 de lei la 1000 de lei pe lună, iar bursele de merit de la 300 de lei la 500 de lei pe lună.

„Suntem de părere că performanța trebuie încurajată, astfel inițiativa de mai sus face parte din angajamentele luate în fața floreștenilor prin care susținem acordarea burselor de merit în cuantumul maxim permis de lege. Această inițiativă a fost inclusă și în programul politic local propus de USR PLUS.
Președintele USR PLUS Florești, Lucian Teo Contras, a susținut amendamentul în cadrul ședinței de Consiliu Local argumentând că o creștere a burselor poate încuraja copiii să se înscrie la școlile din Florești, fiind în același timp o inițiativă cu un impact bugetar mic.
Din păcate, consilierii PNL și UDMR au respins amendamentul propus”, au precizat cei de la USR PLUS.

Și deputatul clujean, Viorel Băltărețu, a scris pe o rețea de socializare că cei de la PNL și UDMR au respins amendamentul propus, precizând că „asta e politica.”

Citește și: Polițiștul dejean care s-a sinucis era unul dintre denunțătorii din dosarul de corupție ai șefilor din IPJ Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.