Sursa foto: Facebook

Radu Molnar, deputat USR, a prezentat, pe scurt, un eveniment prin care a văzut cum politicienii reușesc mereu să denatureze un proiect bun, care ar fi ajutat enorm societatea românească.

Parlamentarul a precizat că unul dintre colegii lui, un iubitor al sportului, a propus un proiect de lege care încuraja sportul de masă.

„Pornind de la un raport al Curții de Conturi care arată că sportul este în declin și datorită folosirii insuficiente (sau în alt scop) a bazelor sportive, a cerut administratorilor bazelor sportive publice trebuie să prezinte clar criteriile de închiriere și un regulament clar privind închirierea și tarifele. Cui, pe ce perioadă și la ce bani le dau. A făcut asta pentru că există atât de multe săli care fie zac nefolosite, fie sunt închiriate permanent pe sume necunoscute, unor privați care le țin pentru ei. Așa ele nu-și ating scopul real, de a fi la dispoziția populației și de a încuraja mișcarea”, a declarat Molnar.

Deputatul clujean a mai precizat că imediat ce Marcel Ciolacu a aflat de proiect, a realizat că se poate vinde ca o mișcare politică.

„În spațiul public există mai multe declarații despre promisiunea făcută de Ciolacul, care s-a angajat că-l readuce pe Gigi Becali în Ghencea, iar acum a găsit oportunitatea perfectă. Așa că liderul PSD a introdus un amendament cu dedicație, modificând legea exact cât e nevoie pentru interesul său. Mai precis, a făcut ca Stadionul Ghencea, aparținând Ministerului Apărării, să poată fi închiriat de patronul din Pipera, deși între echipa de fotbal CSA Steaua București și clubul de fotbal FCSB există un litigiu în instanță, iar terenul nu a mai fost închiriat pentru meciurile FCSB de atunci.Și uite-așa munca si viziunea colegului meu au fost pervertite si transformate in moneda de schimb. Chiar Brian a concluzionat că „noi am dorit să facem un proiect din care să eliminăm decizia politicului în sport. Ei au alipit un amendament prin care tocmai asta au făcut”.Desigur, proiectul va avea și rezultatul scontat. Închirierea bazelor sportive va fi mai corectă și transparentă. Dar nu era mult mai bine dacă asta se reușea fără o dedicație mizerabilă între parșivi”, a conchis Radu Molnar.

Citește și: După ce și-a luat zborul din cuibul lui Boc, Ovidiu Cîmpean își încearcă norocul la bursă investind sume colosale

1 COMENTARIU

  1. Aceste personaje nu mai știu cum sa iasă în fata,,și fac tot felul de manevre pe care poporul nu numai ca le respinge li se face greață..multor oameni..trăiesc numai din situații conflictuale..ALOOOO avem nevoie de liniște!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.