Crimă cumplită într-o familie din localitatea Dezmir, județul Cluj. O femeie și-a ucis soțul în timp ce mezinul familiei, în vârstă de numai trei ani, s-ar fi aflat în casă.

Familia cu trei copii locuia în Dezmir, comuna Apahida, într-un cartier rezidențial. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, era marinar și lipsea mult de acasă. Acesta ar fi fost luat prin surprindere de soția lui care ar fi venit în spatele lui și l-a rănit mortal cu un cuțit în zona gâtului.

Totul s-ar fi întâmplat în casă. Mai târziu, un vecin a văzut trupul bărbatului în curtea familiei și a chemat ajutoare.

Vecinii povestesc că femeia a avut mai multe gesturi necugetate. În urmă cu aproximativ trei săptămâni ar fi furat două mașini pe care le-ar fi condus pe un câmp. Chiar dacă în ultima vreme s-au mai auzit certuri din curtea familiei, oamenii nu se așteptau la un asemenea deznodământ.

 „A fost azi la noi, a vorbit cu nepotul. S-a dus acasă. Ea avea copil de trei ani. Era cu copilul acasă. Copilul a văzut toată scena, ăla micuț. Nu s-a auzit nimic, numai… În casă… A venit repede poliția, salvarea, dar a fost…”, a declarat o vecină a familiei pentru stirileprotv.ro.

Timp de ore bune, oamenii legii au cercetat locuința familiei.

În urmă cu câteva săptămâni, femeia a mai avut un episod de furie. A fost internată la psihiatrie pentru câteva zile. Soțul ar fi scos-o de acolo pe semnătură. Cei trei copii ai familiei au ajuns acum în grija unor rude, în timp ce femeia a fost reținută.

Citește și: Consilierii locali din Cluj-Napoca ar vrea să rezolve problema lifturilor pentru parcări dar nu știu de unde să înceapă – Ziar Gazeta de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.