Tânărul în vârstă de 19 ani din Satu Mare, care a dispărut în râul Someș după ce mașina în care se afla împreună cu un prieten a căzut în apă, a fost găsit fără suflare.

Mașina acestuia circula pe un drum cu o mulțime de gropi și denivelări, iar la un moment dat tânărul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în râu. Pasagerul din partea dreaptă, un tânăr în vârstă de 18 ani, a reușit să iasă din mașină la timp. Maşina în care se aflau cei doi tineri de 18 şi 19 ani a căzut în gol în apele râului Someş de la o înălțime de aproximativ 3 metri.

Trupul neînsuflețit al tânărului de 19 ani, găsit la 25 km distanță de locul unde s-a produs tragedia

După mai multe zile de căutări, autoritățile au găsit trupul neînsuflețit al băiatului în zona localității Ambud, la aproximativ 25 de kilometri de unde a plonjat cu mașina în Someș. Misiunea a fost una extrem de dificilă, spun salvatorii, din cauza curenţilor puternici şi a vizibilităţii reduse, informează observatornews.ro.

Citește și: Regele betoanelor, învins în instanță! Gicu Buzdugan, nevoit să plătească statului peste 1,5 mil. de lei, după ce a încercat să fenteze TVA-ul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.