TikTok
TikTok

Platforma de socializare TikTok a făcut un anunţ pentru creatorii de conţinut: extinderea programului Effect Creator Rewards, prin care aceștia pot câştiga bani de pe urma efectelor de realitate augmentată(AR) create, și în România.

Această inițiativă, care este disponibilă în alte țări, ajunge acum și în România, oferind o nouă oportunitate de a câștiga și mai mulți bani pentru creatorii talentați de conținut, scrie G4Media.

Prin această mișcare majoră pentru creatorii de conținut, Tik Tok îți consolidează prezența pe piață, și susține astfel creativitatea digitală în țara noastră. Programul lansat în 33 de țări noi, printre care și România, se extinde la nivel global, iar pragurile de intrare în program au fost reduse semnificativ.

Conform noilor reguli, ca să poți să obții venituri, un efect trebuie să fie utilizat de cel putin 100.000 de înregistrări pe parcursul a 90 de zile. La începutul programului pragul inițial a fost de 500.000 în 90 de zile, redus ulterior la 200.000, iar acum a ajuns la doar 100.000 de înregistrări. Nu doar pragul a fost modificat, ci și modalitatea de plată, astfel că au fost luate în calcul doar clipurile publice care folosesc efectele, nu şi cele private.

Începând cu o nouă strategie de monetizare, TokTok trece de la modelul vechi de plată pe procent fix și trece la un model RPM(revenue per mile). Potrivit TikTok, mai mulți creatori de conținut au reușit să să câțtige venituri substațiale utilizând acest program. Câștigurile s-au ridicat la 14.000 de dolari pentru un singur efect, precum și 50.000 dolari pe lună.

Citește și: Ca în Vestul Sălbatic: Un puşti de 17 ani şi-a tras pistol, l-a probat în curtea casei și a mers cu el l-a școală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.