Frații Dragoș și Adrian Pavăl au primit autorizația de demolare pentru depozitele unde funcționează Vama Chitila din Capitală. Acolo vor construi un magazin Dedeman.

Frații Pavăl au cumpărat, în aprilie 2021, două terenuri învecinate cu o suprafață totală de circa 7,4 hectare cu depozite ale logisticeanului DB Schenker, unde funcționează și Biroul Vamal de Interior Ilfov, cunoscut drept Vama Chitila. Tranzacția este estimată la un preț de peste 200 de euro/metru pătrat, echivalentul a peste 15 milioane de euro.

compania a promovat un Plan Urbanistic de Detaliu pentru construcția, în acest loc, a unui magazin cu două etaje. „Beneficiarul (Dedeman, n.red.) dorește eliberarea terenului de construcții prin demolarea tuturor clădirilor de pe teren în vederea construirii în viitor a unui magazin pentru materiale de construcții, drumuri interioare și accese, platforme, parcaje, branșamente, rețele și lucrări tehnico-edilitare, panouri direcționale și publicitare, amenajare spații verzi și împrejmuire“, se arată în documente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.