iulius carbochim

Iulius Carbochim continuă demolările clădirilor din incinta sa, multe care ar putea fi considerate patrimoniu industrial, chiar dacă dezbaterea publică organizată de Primăria Cluj-Napoca va avea loc doar joi, săptămâna aceasta. Proiectul este unul controversat și este plin de probleme, care merg de la traficul care va fi creat, la suprafața de spațiu verde care este cerut de lege și până la dispariția unei părți importante a istoriei orașului.

Primăria Cluj-Napoca organizează o dezbatere publică pentru Planul Urbanistic Zonal, care este necesar pentru Iulius Carbochim înainte de de a începe construirea propriu-zisă. Ședința va avea loc joi, 18 iulie, de la ora 16:00, iar participarea se poate face fizic, în Sala de Sticlă a primăriei, sau online pe platforma Cisco Webex, iar persoanele care vor să ia cuvântul trebuie să se înscrie în avans aici. Linkul este valabil până joi la 12:00, cu patru ore înainte de începerea dezbaterii.

3 COMENTARII

  1. Mafia clujeana se ascunde in spatele spoielilor juridice de puz pug etc.Pariu ca bosii din primarie sunt proprietarii dezastrului din Carbochim ?Au mai construit sute de blocuri in Cluj fara infrastructura, parcari spatiu verde .Incercati sa cereti aviz pentru o locuinta familiară si sa vedeti restrictii ?

  2. Orice proprietar are dreptul sa-si demoleze constructiile de pe terenul lui. Doar daca sunt monumente protejate nu poate, insa la Carbochim, tot ce se demoleaza sunt constructii vechi, dezafectate, nici vorba de monumente istorice. Nu-ti trebuie nici un PUZ ca sa demolezi constructii. PUZ faci pentru ceea ce vrei sa construiesti pe viitor. Cred ca multi dintre cei care comenteaza pe retelele sociale, inclusiv jurnalisti, n-au fost in viata lor pe platforma aceea, sa vada in ce stare jalnica e. Este nevoie sa se igienizeze si sa se faca ceva de calitate.

  3. Păi să vedem o poză cu ce e acolo. Carbochimul cât de mari si faimoși să fie, nu sânt stat in stat. Tot ce este acolo este al României si apoi eventual al lor.
    S – au făcut după căderea comunismului, o multime de stăpâni, pe averea țării si au devenit peste noapte proprietari pe ceva pentru care n-au mișcat nici un deget.
    Au primit Romania pe tavă.
    Inainte erau fanariotii, acuma au alti stăpâni si până la urmă il au pe cel înfrico
    șător tatăl minciunii.
    Ce vor face când va veni ziua scadenței?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.