Strada Uliului pare să fie blestemată, problemele prezente în această parte a orașului devenind din ce în ce mai întâlnite: pe lângă drumul care a derapat (și porțiunile care sunt gata să cedeze), locuitorii reclamă și că au rămas fără lumină stradală, transmite știridecluj.ro.

Oamenii care locuiesc pe strada Uliului se plâng că de aproape o lună de zile pe o porțiune a străzii este beznă, stâlpii de lumină fiind nefuncționali. „Vă rog să interveniți pe strada Uliului 141-149 unde de trei săptămâni de zile nu funcținează iluminatul public!”, a transmis un clujean într-o solicitare adresată Primăriei Cluj-Napoca, conform sursei menționate mai sus.

Pe lângă partea de drum care a alunecat, mai multe porțiuni sunt gata să cedeze: „Pe strada Uliului, la nr. 141-145, drumul este pe cale să alunece! În această zonă, pe o lungime de aproximativ 50 de metri, drumul începe să se rupă din cauza cifelor și basculelor care transportă materiale pentru consolidarea la nr. 90. Asfaltul s-a fărâmițat și se amestecă cu molozul pe tot drumul de la numărul 90 până la capătul străzii! Vă rog să luați măsurile necesare!”, a raportat un cetățean.

Citește și: O altă porțiune a străzii Uliului e pe cale să cedeze: Drumul începe să se rupă în două – Ziar Gazeta de Cluj

1 COMENTARIU

  1. Partea nasoala de tot e ca noi toti platim pentru cativa bogatani, carora le-a durut un fund de faptul ca NICIODATA nu se putea construi pe acel deal (desi hai sa ne intelegem, ca si inainte de ’89 erau capi mari, gen lingalai de partid, si totusi nu primeau autorizatie), si brusc dupa Funar, au aparut vilele lor imense. Apai fratilor, ar cam fi vremea sa va mai si asumati consecintele faptelor voastre! Incepand de la arhitectul care si-a pus parafa, pana la insp de stat in constructii, care a semnat, toti! Dar nuuuu… Hai sa platim cu totii pt ‘greselile’ spagarilor! Nu-i fain??? Bai, si prostul stia si stie ca in argila nu poti construi :-))) De cand ii lumea si pamantul, acea zona era doar pentru case de vacanta fara fundatie. Faceti o investigatie gazeta de cluj, oare pana unde ati ajunge?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.