Sursă: Info Trafic Cluj

Noaptea trecută a avut loc un accident tragic pe strada Horea din centrul orașului, în care un șofer de 64 de ani nu ar fi respectat culoarea semaforului și ar fi trecut pe roșu, ajungând să lovească un biciclist, transmite știridecluj.ro. Biciclistul, un bărbat în vârstă de 55 de ani traversa o trecere de pietoni, iar în urma impactului, a decedat.

O autospecială complexă a fost alertată cu privire la un incident rutier petrecut pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca, unde au găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, fără semnale vitale. Imediat au început manevrele de resuscitare, însă după evaluarea victimei de către medicul Serviciului de Ambulanță Județean a fost constatat faptul că prezintă traumatisme incompatibile cu viața” transmite ISU, conform sursei citate.

„Din cercetările preliminare a rezultat că un bărbat de 64 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care conducea un autoturism dinspre Piața Gării înspre centru, în intersecția semaforizată nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu un bărbat de 55 de ani, din același municipiu, aflat pe bicicletă, în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni, intrând în coliziune cu acesta. Echipajul medical aflat la fața locului, a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, bărbatul de 55 de ani a decedat.

În urma evenimentului, bărbatul de 64 de ani, a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corpală din culpă” au susținut reprezentanții IPJ Cluj.

Citește și: Ilegalitățile Clinicii Salvosan Ciobanca se extind în Cluj-Napoca ca o tumoare – Ziar Gazeta de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.