Un bărbat român de 32 de ani a înjunghiat o fetiță de 11 ani în centrul Londrei, la Leicester Square, iar în prezent ne se știe motivul pentru care atacul a avut loc, transmite news.ro. Victima a suferit răni grave, dar acum se află la spital și este în afara oricărui pericol, iar atacatorul este reținut de către poliție, urmând să fie adus în fața tribunalului.

Atacul a fost oprit de către un paznic al unui magazin aflat în aproprierea atacului, iar alături de colegii săi a oferit primul ajutor până au ajuns autoritățile, la patru minute de la înjunghiere. Iniţial, s-a crezut că şi mama fetei a fost rănită, dar ulterior s-a confirmat că avea de fapt pe corp sângele fiicei ei.

Potrivit BBC, Ioan Pintaru, în vârstă de 32 de ani şi fără domiciliu stabil, a fost, de asemenea, acuzat și de deţinere a unui obiect tăios.

„Ambasada României la Londra a fost sesizată luni, 12 august 2024, de către autoritățile britanice de poliție cu privire la incidentul petrecut în Leicester Square și la reținerea unei persoane. Ca urmare a demersurilor efectuate în regim de urgență prin intermediul biroului atașatului pentru afaceri interne al Ambasadei României în Regatul Unit, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) confirmă faptul că persoana reținută de autoritățile britanice este cetățean român” a transmis MAE printr-un comunicat de presă.

Citește și: Ilegalitățile Clinicii Salvosan Ciobanca se extind în Cluj-Napoca ca o tumoare – Ziar Gazeta de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.