Procurorii din Sălaj au descoperit că Vlăduța Lupău, artista cunoscută din lumea muzicii populare, a beneficiat ilegal de 8.144 de lei din fonduri de stat în timpul stării de urgență din 2020, susținând că nu a avut venituri și nu a putut să își desfășoare activitatea artistică. Ancheta a relevat că artista ar fi comis falsuri repetate pentru a obține acești bani, deși pandemia nu a afectat-o semnificativ.

În ciuda declarațiilor inițiale, în anii următori, Vlăduța Lupău a realizat investiții masive. În 2021 și 2022, și-a construit o casă estimată la 3 milioane de euro și și-a achiziționat o mașină de lux în valoare de 150.000 de euro. De asemenea, artista a fost văzută în numeroase vacanțe exotice, împărtășind imagini de pe rețelele de socializare, ceea ce a demonstrat că situația financiară a fost mult mai bună decât a declarat inițial.

În 2024, Vlăduța Lupău și-a mai achiziționat un teren în fața reședinței de 3 milioane de euro, intenționând să construiască o nouă casă. Cu toate acestea, artista a recurs la măsuri de securitate ridicate, având două mașini de pază permanent poziționate atât în fața casei actuale, cât și la noul teren achiziționat. 

Aceste detalii ridică întrebări cu privire la veridicitatea declarațiilor sale inițiale și la modul în care a reușit să acumuleze o avere impresionantă într-o perioadă considerată dificilă pentru majoritatea artiștilor.

3 COMENTARII

  1. Fostu miltian, socrus o are contracte cu statu la paza, se pupa cu varga de la cfr, ea ii 1 cacat in ploaie, lalaie pe la concerte organizate de primarii, dar ii chemata de primarii care primesc ordin politic.Eu nu stiu ce o bagati in seama

  2. Banii îi dă socrul milițian Toma Rus din țepele trase la Piscicola în anii 90 și contrabanda făcută în Ungaria. Ăsta îi tăticu evaziunii fiscale și a șmenurilor. Gradele funcțiile și doctoratul le-a plătit prin șpăgi șefilor lui politici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.