O persoană care este acuzată de trafic cu droguri și care a fost prinsă în luna mai a acestui an de către vrea să primească dreptul de scăpa de arestul la domiciliu, dar doar pentru trei ore, pe care vrea să le preteacă la o școală din Timișoara. Tribunalul Cluj a respins inițial această cerere, dar astăzi Curtea de Apel va trebui să decidă dacă permite această pauză.

Această persoană a fost arestată deodată cu Ovidiu Hera, un interlop cunoscut care face parte din Clanul Sportivilor; toate persoanele care au fost reținute sunt în arest preventiv, iar tot astăzi DIICOT a cerut prelungirea acestuia.

Când autoritățile au arestat inculpații, au găsit peste patru tone de substanțe, cutii (de ordinul miilor) ce conțin substanțe lichide, fiole cu substanță lichidă, blistere din material plastic folosite la ambalarea și depozitarea fiolelor, aproximativ 60 de kilograme de substanță albă solidă, aparat de vidat, laminator, mașini de etichetat, role conținând etichete, cântare, pungi cu substanță pulverulentă de diferite culori.

Citește și: Trenul de mare viteză București-Budapesta va opri la Cluj – Ziar Gazeta de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.